Training

Grip & Glans is een programma waarbij het verkrijgen van kennis en vaardigheden voorop staat. Zo leer je eventueel ongewenste patronen te veranderen en toe te werken naar een bewuste, daadkrachtige levensstijl en een positieve mindset. Uitgangspunt hierbij vormt je huidige situatie: wat kan én wil je? Geniet je volop van het leven of is er ruimte voor verbetering?

“Soms moet je het leven even tegen het licht houden om te zien of er nog meer in zit.”

Het programma is gebaseerd op een methode die bewezen effectief is en waarmee je actief aan de slag kunt met het versterken van de glans in je eigen leven. Door deel te nemen aan dit programma word je geholpen na te denken over waar je in het leven staat; dit helpt bij het maken van keuzes en geeft zicht op waar je zelf verbeteringen kunt aanbrengen. Je kunt de cursus zien als een ontdekkingsreis naar eigen mogelijkheden, keuzes en beslissingen. De GLANSschijf helpt je met bewustwording, overzicht en actie.

Grip & Glans bestaat uit zes wekelijkse bijeenkomsten; laat je inspireren door elkaars praktijkverhalen en praktische tips. Na zo’n drie maanden plannen we nog een terugkombijeenkomst. We werken meestal met groepen van ca. tien personen.

Neem voor informatie over actuele trainingen contact op met info@speelman-coaching.nl

Een artikel n.a.v. de Grip & Glans training in juni 2016, bij de Gemeente Groningen:
“Grip & Glans helpt je positief naar de toekomst te kijken en in actie te komen”.

Omhoog